"Veel schoolpleinen zijn saai en dagen weinig uit om samen actief te spelen.
".

Schoolpleinen zijn vaak eenvoudig en saai en dagen weinig uit om actief samen te spelen. Topcourts biedt een duurzame coating waarmee spellen, sportbelijningen en verkeersbanen gerealiseerd kunnen worden. Sinds 2013 gebruikt de Johan Cruyff foundation  onze coating om schoolplein 14 te realiseren op vele basisscholen.

Schoolplein 14, een initiatief van de Johan Cruyff Foundation heeft als doel alle leerlingen uit het primaire onderwijs uit te dagen en te stimuleren om met elkaar te spelen en te sporten.  Met een paar kleine aanpassingen wilt de foundation schoolpleinen creëren waar leerlingen structureel meer worden uitgedaagd om tijdens en na schooltijd samen te spelen en te sporten. Op het schoolplein worden lijnen en kleurvakken (coatings) aangebracht zoals een goal op de muur, een speelcirkel of een stukje atletiekbaan.

Topcourts is vanaf het begin betrokken bij de realisatie van schoolplein 14 en is trots op de status “official supplier” van de Johan Cruyff Foundation. Voor meer informatie over de mogelijkheden zie www.schoolplein 14.nl of neem contact met ons op.

Kies de juiste coating
Acrylcoat sport
Acrylcoat sport is een duurzame coating voor schoolpleinen. Het produkt is duurzaam, kleurvast, stroef en hecht zeer goed op tegels. Acrylcoat sport is goedgekeurd door Kiwa Isa Sport.

Stuur mij meer info