Belijningen

Vloerbelijningen zijn nodig om sporten te kunnen uitoefenen en om grenzen, veilige routes en plaatsen aan te geven op parkeer- en bedrijventerreinen, parkeergarages en fabriekshallen.

Topcourts heeft de kennis in huis om voor iedere situatie de juiste belijningsverf /coating te adviseren en vakkundig aan te brengen.

De aangebode produkten zijn duurzaam, sneldrogend, goed zichtbaar, slijtvast en indien nodig stroef.  De verven en coatings zijn op basis van acrylaat, epoxy, polyurethaan en kaltplastik en zijn in vele RAL kleuren leverbaar.  Ook is Glow in the Dark mogelijk. De belijningen kunnen op asfalt, beton, staal en gecoate ondergronden worden aangebracht.Om strakke lijnen te realiseren wordt er met tape gewerkt. Tussen de tape wordt de coating aangebracht. 

De toepassingsgebieden
Sportvloeren buiten

2k Acrylcoat sport belijningsverf is uitermate geschikt op Openbare (sport)vloeren van asfalt. Stroef, duurzaam en blijvend flexibel. Geen Craquelé vorming meer.

Schoolpleinen

2k Acrylcoat sport belijningsverf is ideaal om belijningen ,verkeersbanen en markeringen op schoolpleinen aan te brengen. De coating hecht zeer goed op tegels en kenmerkt zeer door een lange levensduur.

Gymzaalvloeren

2k PUcoat is uitermate geschikt voor gymzaalvloeren. Flexibel, slijtvast en kleurvast.

Bedrijfshallen

De 2k belijningsverven op basis van polyurethaan en epoxy zijn van hoge kwaliteit en uitermate geschikt om opstelvakken, looproutes en andere belijningen in magazijnen en fabriekshallen aan te brengen.

Bedrijventerreinen

Rijroutes en parkeervakken realiseren met een lange levensduur? Dan is onze 2k Acrylcoat een uitstekende keuze. De coating is zeer slijtvast en blijvend flexibel. Craquelé treedt niet meer op.

Parkeergarages

In parkeergarages kunnen markeringen, belijningen en zelfs vlakken uitstekend gerealiseerd worden met onze epoxy-, polyurethaan- en pmma coatings. Op basis van de bestaande situatie kunnen we u een passend advies aanbieden.

Stuur mij meer info over belijningen